Calculatorul perfect

Cum ar fi pentru voi calculatorul perfect? Toti petrecem ore bune in fata monitorului de la calculator fara sa ne dam seama, fiind deja o obisnuinta. Eu mereu mi-am dorit un monitor cat mai mare ;)) ( mai ales pentru filme) si cu tastatura luminoasa si daca s-ar putea si alb ;)) Cam asa cred ca ar fi… Insa cand achizitionam un calculator, monitor, tastatura de multe ori ne uitam mai intai la pret si alegem in functie de posibilitati. Din  pacate, de multe ori gustul nostru referitor la design nu se potriveste si cu partea tehnica. Adica un calculator conteaza cel mai mult sa fie inteligent, sa functioneze , sa aiba o anumita garantie care sa ne asigure ca ce am cumparat e cu siguranta foarte bun!

;;;;;

 

;

 

 

 

 

 

;;;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

Cei de la ABD computer ne vin in ajutor cu modele de monitoare second hand, dar care arata foarte bine. De ce este bine sa alegi un monitor de la ei? Pentru ca au preturi foarte bune, livrarea se face rapid, au garantie retur si multe alte promotii. Tot pe site-ul lor gasiti multe alte produse care sunt esentiale in viata unui calculator. Chiar daca unele sunt second hand eu zic ca se merita investitia, mai ales daca nu ne permitem unul nou din magazinele mari care dinn pacate cam dubleaza preturile.  Cum ar fi cele doua monitoare Apple din imaginea de mai jos:

Apple 27 inch Cinema Display LEDApple 27 inch Thunderbolt A1407

Eu una ador monitoarele de la Apple , mi se par cele mai bune si desigur au si cel mai frumos design, as putea spune ca sunt perfecte. Daca as avea un asemenea monitor as sta mereu in fata lui , ceea ce ar fi cam rau (foarte rau :)))  Voi ce monitor preferati?  Si care credeti ca este cea mai buna firma atunci cand vine vorba despre calculatoare, monitoare etc?

Sunteti multumiti de calculatorul vostru sau ati vrea unul nou? 🙂 Daca va doriti unul nou spor la cumparaturi pe ABD computer! 🙂

 

Leave a comment