O gradina de poveste

Fiecare casa frumoasa, merita o gradina si mai frumoasa. Un coltisor de rai, un spatiu verde pe care il putem decora dupa bunul plac, cu cele mai frumoase flori, accesori de gradina si clar un gazon perfect. Mereu am visat la o gradina ca in filme, cu mult spatiu, totul perfect aranjat, daca se poate si o piscina cu apa care sclipeste in razele soarelui, timpul petrecut acolo ar fi perfect. Cred ca fiecare ne-am dori un asemenea loc in apropierea noastra si mereu rezervat doar pentru noi. O gradina frumoasa este diferita in ochii fiecaruia, unii prefera mai mult salbaticia , flori peste tot , iar altii ar aranja fiecare bucatica de pamant libera pentru a fi totul perfect.

gggggggg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doar privind aceste imagini, imi vine sa ies afara si sa imi decorez propia gradina, pentru a crea un asemenea spatiu de relaxare. O gradina frumoasa ne poate ajuta sa evadam un pic din lumea noastra cu probleme si sa petrecem timp citind o carte, intr-un hamac, simtind mirosul placut al florilor, aerul curat si multe alte beneficii. Pentru a avea o astfel de gradina, avem nevoie de ajutor si de produse pe masura pe care le gasim pe Covera  in sectiunile Masini si Unelte unde gasiti masina de tuns  iarba la un pret foarte bun si pe langa ea, multe alte produse pentru a va crea singuri o gradina de poveste.

gggggggggg gggggggg IMG_9533 g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simti ca traiesti intr-o poveste in asemenea cadru si daca ne ajuta si vremea, sigurat vom scapa de foarte multe griji, in timpul petrecut in aer liber. O gradina poate fi locul petru o evadare din viata de zi cu zi, trebuie doar sa iti uiti telefonul in casa si sa te bucuri de liniste si de frumusetea florilor din jur.

Care ester parerea voastra? V-ar placea sa aveti o asemenea gradina sau ati reusit deja sa obtineti o astfel de gradina de vis? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s