Sheinside Publish Program

Buna tuturor! In acest articol vreau sa va prezint un program prin care puteti primi comisioane din vanzarea produselor de pe Sheinside. Ei vin in ajutor cu diverse promotii si coduri pe care le poti posta pe blogul tau si iti ofera 10% comision din vanzari, si 0,3$ pentru orice persoana se inregistreaza indrumat de tine. Destul de simplu nu? Dar, articolele postate ca sa fie validate trebuie sa contina mai multe poze si mai mult scris decat campania in sine si trebuie sa aduca trafic si vanzari . Adica nu puteti doar da share daca doriti sa primiti si bonusul de la ei pentru articolul scris. Acest program poate fi folosit pe un blog sau pe orice retea de socializare. Atunci cand va inregistrati in platforma lor veti primi un id care va apartine si care trebuie adaugat la link-urile care duc spre site-ul lor.

Daca va inregistrati in aceasta perioada puteti obtine 5$ foarte usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati in program si sa primiti prin email confirmarea iar apoi sa creati o postare pe blogul personal care sa contina o campanie actuala si 3 produse tot de pe site-ul lor.

Prin simpla postare a unor produse cum ar fi cele de mai jos, puteti primi comisioane din partea lor, daca alta persoana le cumpara:
Sheinside - Your Online Fashion WardrobeSheinside - Your Online Fashion Wardrobe

De ce sa te inregistrezi in programul lor? Pentru ca acest program chiar functioneaza si poti obtine comisioane rapid care cu siguranta iti vor prinde foarte bine. Un alt motiv ar fi ca veti primi diverse optiuni pentru a posta noi articole pe blogul personal.
Deci daca esti interesat trebuie doar sa dai click aici:

http://www.sheinside.com/sheinside-publisher-program.html

2 thoughts on “Sheinside Publish Program

    1. Buna, pai mi-am facut cont normal, momentan, fara sa adaug cardul personal si atunci cand va fi cazul imi voi inregistra si cardul.
      Si eu la inceput sincer nu m-am inregistrat in program pentru ca nu stiam cum sa fac cu contul paypal, dar l-am creat asa simplu pana ajung sa strang minimul de 50 de dolari. :-??

      Like

Leave a comment