Sa redescoperim Romania!

Buna tuturor! 🙂 Vara este cel mai potrivit sezon pentru a calatori, a descoperi locuri noi si de ce sa nu vizitam chiar tara noastra frumoasa. In aceasta postare m-am gandit sa fac un top 3 in care sa cuprind , din punctul meu de vedere, cele mai frumoase statiuni de la noi din tara, care chiar merita vizitate si pe care chiar eu le-am vazut.

1. Delta Dunarii – este cea mai mare rezervaţie de ţinuturi umede din Europa, un loc frumos unde se gasesc mii de specii de copaci si de plante. Este locul ideal pentru relaxare si pescuit.

delta-dunarii

2. Predeal – este orașul situat la cea mai mare altitudine din România. Iarna este statiunea perfecta pentru sporturi si vara putem vizita mânăstirea Predeal, cimitirul legionar de la Predeal (aflat în spatele Mânăstirii Predeal), vila mareșalului Antonescu si chiar simpla plimbare ne face foarte bine avand in vedere ca aerul este foarte curat.

predeal-bun-andreea

3. Costinesti – este clar statiunea celor tineri, unde distractia este pe rpimul loc. Daca iti doresti o saptamana plina de distractie, este locul ideal, avand in vedere ca statiunea are suficiente cluburi care aduc in fiecare seara invitati speciali care creeaza o super atmosfera! Pe langa aceasta atmosfera de distractie, apa marrii este curata si majoritatea plajelor au nisip fin.

costinesti-plaja

 

 

 

 

Cei de la portalturism.com ve vin in ajutor cu oferte super bune pentru cazare in cele mai frumoase statiuni de la noi cum ar fi Mamaia, Bran si multe altele. Tot ei ofera si sejururi in Antalya, Creta, Halkidiki, Rhodos, Corfu, Thasos, Bulgaria, Costa Brava, Costa del Sol, Mallorca, Tenerife, Dubai, Sicilia, Coasta de Azur, Mykonos, Santorini, Zakynthos sii multe altele.  Biletele de avion pot fi achizitionate tot de la ei: http://www.portalturism.com/bilete-avion-online .

Unde ati fost vara asta? Care ar fi vacanta voastra de vis? Ce statiune din Romania credeti ca ar merita sa fie vizitata de toti locuitorii tarii? 🙂

2 thoughts on “Sa redescoperim Romania!

Leave a comment