Cea mai placuta ora a zilei

Buna tuturor! Care vi se pare cea mai placuta ora a zilei? Eu sincer nu cred ca am o ora preferata.. Cred ca cele mai placute ore sunt cele petrecute in compania persoanele dragi, momentele in care ajungi acasa dupa o zi grea si te bucuri de timpul ramas pentru tine. Daca chiar ar trebui sa aleg totusi o ora preferata, as alege ora 8-9 seara… pentru ca in timpul saptamanii stiu ca e o ora libera, iar in weekend ar putea fi o ora petrecuta in oras, la o petrecere sau pur si simplu in compania unor persoane adorabile. In cea mai placuta ora a zilei, ne place sa ne relaxam si sa ne simtim bine, indiferent de locatie.

'''' '

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dar cand timpul trece mult prea repede, cum tinem pasul cu el? De multe ori, ramanem uimiti cand zarim un ceas si vedem cat de repede au trecut orele, de aceea ar fi bine sa avem mereu la mana noastra un ceas frumos, dar cel mai important lucru fiind sa functioneze perfect, sa ne arate mereu ora exacta. Eu nu port ceas de mana, dar de multe ori m-am gandit cat de bun ar fi pentru ca atunci cand nu stiu cat este ora caut telefonul in disperare ( macar asa stiu ca il am mereu la mine :)) ) .

'' '''''

 

 

 

 

 

 

Cei de la WatchShop ne vin in ajutor, sa tinem pasul cu timpul, cu cele mai frumoase ceasuri de mana, la preturi foarte bune pentru acestea. Merita sa cumparati de la ei pentru ca au oferte foarte bune si ceasuri sunt cu siguranta originale si au o calitate superioara. Transportul se face rapid si puteti avea  In categoriile ceasuri Fossil, ceasuri Guess, veti gasi ceasuri precum: Ceas Cecile sau ceas Foreman si multe alte modele frumoase :

Fossil CECILE AM4546Calvin Klein COLOUR K5E511K2Skagen ANITA SKW2147

Purtati ceas de mana? Cum ati descrie ceasul perfect? 🙂 Si care este ora voastra preferata sau cea mai importanta?

Advertisements

4 thoughts on “Cea mai placuta ora a zilei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s