Transport pentru o vacanta de vis

Buna tuturor! Fiecare dintre noi cand se gandeste sa plece in vacanta pe langa intrebarile cu cine mergem? ce agentie alegem? mergem pe cont propiu?munte sau mare? in tara sau in strainatate? si multe alte intrebari care ne vin pe loc doar cu gandul la zilele noastre libere. 🙂 Prima idee cand ne gandim cu ce vom merge la destinatia aleasa, va fi propia masina, dar daca distanta este prea lunga si obositoare deja aceasta cam iese din discutie chiar daca ar fi cea mai comoda alegere. Cea mai rapida modalitate de transport ar fi avionul , dar daca biletele nu sunt cumparate din timp, pot ajunge la sume destul de mari, iar din pacate si cu bagajul trebuie sa te limitezi. Dar avantajul este mmult mai mare, avand in vedere ca confortul este foarte bun si viteza o cunoastem cu totii.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norocul nostru este ca exista atatea firme de transport care ne sar in ajutor, cum ar fi Blue Air . Toti am auzit de compania Blue Air, care este chiar prima companie aeriana romaneasca.  Tot ei mai sunt caracterizati prin “Smart flying ” care se refera la pilotii foarte experimentati, personalul specializat pe toate aeroporturile pe care se opereaza, agentii proprii Blue Air , siguranta zborului si securitate la sol si multe alte lucruri bune care nu ar trebui sa lipseasca in descrierea companiei cu care alegem sa zburam.
about2_big

  Daca pentru aceasta vara ai ales deja transportul, ar fi bine sa te interesezi si pentru vacanta de iarna. Poate crezi ca e mult prea repede, dar doar asa vei beneficia de super preturi. To ce trebuie sa faci este sa intri la sectiunea Destinatii si Aeroporturi , sa alegi destinatia si sa iti gasesti oferta potrivita. Blue Air iti sare in ajutor si cu transferul cu autocar . Majoritatea am auzit despre aceasta companie si stim clar ca este una de incredere care mereu a dat dovada de profesionalism.

Cu ce calatoriti in concedii? Care vi se pare cel mai comod mijloc de transport? Ati folosit vreodata serviciile oferite de cei de la Blue Air?

Astept parerile voastre sincere 🙂

blueair

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s