Petrecere de vara

Fiecare dintre noi ne-am imaginat macar o data ca am putea organiza o super petrecere care parca nu se va mai termina si nimeni nu ar mai vrea sa plece acasa. ;)) Vara asta daca iti faci un pic de timp liber sigurat vei putea organiza o petrecere de neuitat pentru a sarbatori ceva sau doar de dragul distractiei. 🙂 O petrecere e bine venita ori cand , avand in vedere ca reusim sa ne destindem de lucrurile banale pe care le facem zilnic. Pentru a crea o super petrecere , iti recomand sa alegi o tema anume, cum se intampla la americani, bal mascat sau din anii 50. Nu e deloc greu sa alegi o astfel de tema trebuie doar sa te interesezi pe internet si articole gasesti in multe magazine sau le poti face chiar tu.

vvvccc thumb  ccccccccccccccccccccc

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Daca iti doresti o astfel de petrecere trebuie sa fi atenta la mai multe detalii cum ar fi pe cine inviti, care va fi locatia, cum aranjezi locul etc. In primul rand trebuie sa te decizi ce fel de petrecere vrei, care sa te reprezinte bine- inteles. daca tu si prietenii tai sunteti persoane adulte, calme, la locul lor, poti organiza o cina eleganta cu sampanie, mancare, prajiturele cu muzica ambientala, astfel in cat seara va trece repede intr-un mod foarte placut. In schimb daca prietenii tai sunt dornici de distractie poti organiza o petrecere mai mare in curte, in casa, unde ai spatiu suficient.

Articole destinate unei petrecerii reusite gasiti pe www.articoledepetrecere.ro  cum ar fi in categoria Pinata sau Petrecere Hawaiana unde gasiti accesori perfecte pentru o petrecere de vara, tinuta la o piscina. Sau de ce sa nu organizezi un bal mascat? Ai o multime de variante, din care poti sa o alegi pe cea potrivita tie. Daca tineti ziua unui copil mai mic tot pe site-ul lor veti gasi o multime de idei, pentru petreceri tematice.
imgprod_8342 imgprod_6410 imgprod_6709 imgprod_7126 imgprod_7547 imgprod_8141

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce parere aveti despre petrecerile tinute acasa? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s