Ochelarii de soare

Buna tuturor! Ochelarii de soare sunt clar un must have in fiecare zi de vara, cand soarele straluceste sus pe cer,  sunt accesoriul perfect. Pe langa faptul ca protejeaza ochii de razele ultraviolete ale soarelui, prevenind aparitia prematura a ridurilor in jurul ochiilor. De aceea este bine sa investim un pic mai multi bani in alegerea unei perechi de ochelari care sa ne protejeze cu adevarat si desigur sa ne accesorizeze tinuta de vara.

thumbfffds thumbvvvvvthumbthumbvvv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti alege orice model de ochelari daca fata ta este ovala sau alungita si bine proportionata. Daca fata ta este patrata ar trebui sa incerci ochelari de soare cu rame rotunjite care ar putea schimba un pic look-ul tau. In schimb daca fata ta este rotunda ar fi bine sa iti alegi ochelari de soare cu rame dreptunghiulare sau patratoase.

Pe site-ul Lensa.ro  in sectiunea Ochelari de soare puteti gasi o multime de modele, de firma, care chiar va protejeaza ochii de razele puternice ale soarelui. Intr-adevar preturile sunt mai mari, dar ochii nostri merita o asemenea protectie si la cat sunt de frumoase modelele sigurat multe persoane va v-or remarca. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati categoriile: Ochelari de soare Polaroid ; Ochelari de soare Diesel etc. Tot pe site-ul lor gasiti o gama variata de ochelari de vedere si de lentile de contact la preturi foarte bune.  Mie mi-au placut foarte mult si clar cateva perechi in plus nu ne strica niciodata mai ales daca nu suportam razele puternice ale soarelui , care parca ne orbesc uneori.

p8343a_0_270x203 BO0011 S 3YG GOLD_0_270x203 CARRERA_CARRERA_6000_L_CRAVQ_50_23_3_0_270x203 Diesel DL0005 01A_0_270x203

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiar daca vara asta au fost destul de putine zile care au afisat un soare foarte puternic, este bine sa fim pregatiti pentru orice situatie si sa avem in geanta o pereche de ochelari de soare, perfecti pentru noi. Purtati des ochelari de soare? Care este perechea voastra preferata? 🙂

Astept parerile voastre sincere! **

Advertisements

2 thoughts on “Ochelarii de soare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s