Zile ploioase

Ploaia este mereu privita ca o zana malefica pentru toate incercarile ei de a ne tine in casa si de a ne induce o stare de tristete, plictiseala, melancolie… In aceste zile ploioase tot ce ne dorim sa facem este sa ne ghemuim pe cel mai comod loc din casa, in pat sau pe un fotoliu si sa ne uitam pe fereastra cum stropi de ploaie se preling. Fiecare om, cred ca adora sentimentul de siguranta, sa sti ca esti la adapost, ferit de ploaia rece si vantul puternic.

large (1)large

In zilele ploioase ar trebui sa fim mult mai optimisti. Nu e asa rau sa iti petreci ziua in casa, poate e un semn ca ai nevoie de timp pentru tine, pentru gandurile tale sau pentru spatiul in care traiesti. Cel putin in filme, mereu se intampla ceva magic in timpul unei ploi torentiale. :)) Asa ca daca tot esti “inchis” in casa si plin de energie, incearca sa faci ceva folositor: poti face curat, sa reorganizezi lucrurile, sa citesti o carte, sa iti faci manichiura, sa arunci ce nu iti mai trebuie sau sa refolosesti si multe alte activitati pe care iti place mai mult sau mai putin sa le faci. 🙂 In schimb daca te simti obosit, sfatul meu este sa iti faci un ceai si sa te bucuri de confortul casei tale.

thumb (4)thumb (5)

thumbthumb

Dar cel mai important lucru de facut cand ploaia se linisteste este sa deschizi fereastra larg si sa simti acel aer proaspat si racoritor care te revigoreaza.  Ajungi sa realizezi ca si ploaia face parte din viata ta si ca ai multe amintiri datorita ei.

“Life is not about waiting for the storm to pass , it`s about learning to dance in the rain”

Chiar daca ploaia de cele mai multe ori ne surprinde in momentele in care chiar nu aveam nevoie de ea, este important sa traim fiecare clipa si sa nu ne lasam fericirea sa fie oprita de niste stropi de apa.

large

Aveti vreo amintire amuzanta petrecuta in ploaie? ;))

Aa si daca tot vorbim despre relaxare, vreau sa ve prezint site-ul Ramedepat.ro  unde veti gasi cele mai confortabile Saltele , cum ar fi http://www.ramedepat.ro/saltele/saltele-bio/saltea-cu-spuma-hr-biofoam-small-16-cm-grosime.html  . Somnul va fi mult mai bun pe slatea pufoasa, iar cum scriam si mai sus intr-o zi ploioasa, ar fi perfect sa iti petreci timpul citind o carte buna pe saltea perfecta. Pe site-ul lor gasiti o multime de modele de saltele, perne si nu numai, mai exact tot ce avem nevoie pentru un somn odihnitor.

Saltea BioFoam 18 cm spuma HR Saltea BioFoam Small 16 cm spuma HR

Advertisements

2 thoughts on “Zile ploioase

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s