Ceasul de mana

La cat de repede trece timpul, avem nevoie de un accesoriu care sa ne reaminteasca, ca nu avem timp de pierdut si ca nimic nu se opreste in loc. Ceasul de mana este clar un accesoriu care da clasa fiind mereu elegant pe langa faptul ca este foarte util! Mereu mi-au placut ceasurile simple, feminine, care reusesc sa se impuna in tinuta noastra, sa fie observate, sa aiba acel ceva ce atrage. Un ceas te poate ajuta sa nu mai intarzi, sa sti mereu cat e ora fara sa mai cauti dupa telefon in geanta si plus ca ai pe mana o bijuterie frumoasa.

thumb (32) thumb (33)
 

 

 

 

 

Cand ne decidem sa achizitionam un ceas de mana trebuie sa fim atenti la mai multe detalii avand in vedere ca un ceas il poti purta multi ani, acesta trebuie sa iti reprezinte si personalitatea ta. In ziua de azi exista mii de modele de ceasuri, de nici nu sti pe care sa il alegi. Cel mai important este sa ne placa noua si sa fim atenti la model.

Cei de la site-ul secundar.ro ne vin in ajutor cu o gama variata de modele pe care le putem alege si comanda direct online. Am gasit pe site-ul lor niste  ceasuri de dama foarte frumoase, de calitate, la preturi foarte bune, cum ar fi cele de mai jos:

Ceas Fossil ES2811 Riley Multifunction DamaCeas Q&Q Metal F281-204Y DamaCeas Fossil ES3266 Georgia Mini Three Hand  de dama

Ceas Orient FASHIONABLE QUARTZ FUT0B005B0Ceas Fossil Natalie JR1385 DamaCeas Orient FUT0B001W0 Dama

Nu sunt frumoase? Un asemenea ceas ar da un plus de eleganta tinutei tale. Cred ca fiecare ne dorim un ceas care sa ne reprezinte, chiar daca nu il purtam mereu, poate doar la petreceri sau alte ocazii speciale, dar cu siguranta este un must have, asa ca e timpul sa punem niste bani deoparte si sa ne luam ceasul mult dorit.

Si daca tot ati intrat pe site-ul celor de la Secundar de ce nu va uitati si la sectiunea parfumuri, bijuterii si ochelari de soare avand in vedere ca au preturi foarte bune si de o calitate superioara.

Purtati mereu un ceas de mana? Care este modelul vostru preferat? 🙂

 

 

Advertisements

One thought on “Ceasul de mana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s