Un par perfect ca la salon

Buna din nou! Cum sa ai par ca la salon? Cu produsele speciale pentru ingrijirea parului de la Philips . Toate ne dorim sa avem in fiecare zi acel par frumos si voluminos pe care puteai sa il ai mai de mult doar la saloanele de infrumusetare, dar acum fiecare ne putem permite cateva produse profesionale cum ar fi:

1. Uscatorul de par pro – http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/uscator-pro-hps920_00/prd – are un sistem cu ajutorul caruia parul se usuca mai repede, dar nu se deterioreaza, impiedicand supraincalzirea firului de par. Uscatorul de par este clar un must have in casa fiecaruia, nici nu imi imaginez viata fara el. :))

HPS920_00-IMS-ro_RO thumb (1)

 

 

 

 

 

 

 

2. Placa de par profesionala – http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/aparat-de-indreptat-parul-pro-hps930_00/prd – din titan, oferă conducţie termică excepţională pentru îndreptarea rapidă la presiune optimă. Eu una mi-am dorit mereu sa am parul perfect drept si chiar o placa de la Philips imi indeplineste aceasta dorinta de foarte multe ori. Obisnuiesc sa folosesc placa de par si pentru a crea usoare onduleuri.

HPS930_00-IMS-ro_RO thumb (20)

 

 

 

 

 

 

 

3. Ondulator conic – http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/procare-ondulator-conic-hp8619_00/prd/ – este un ondulator inovator ProCare care nu deterioreaza parul si se pot realiza bucle cu aspect natural. Parul frumos ondulat, arata mereu bine si mult mai original.

HP8619_00-IMS-ro_RO thumb (18)

 

 

 

 

 

 

 

Avand aceste produse acasa, sigurat veti reusi sa aveti parul mult dorit, cand doriti, fara sa mai trebuiasca programare si sa mergeti la salon. Investind in aceste produse sigurat nu evti regreta deoarece au o calitate superioara si toate au sistem ProCare, care protejeaza firul d epar de deteriorare. 🙂 Si daca nu va iese din prima coafura dorita mai incercati, cu putin exercitiu in scurt timp puteti crea coafuri unice, poate chiar descoperiti un nou talent si veti contribui si la a ajuta prietenele sa arata fabulos cu un par ca la salon chiar la tine acasa.

Cum va place mai mult sa aveti parul natural, intins sau ondulat? 🙂 Si cand participati la un eveniment?

Astept parerile voastre sincere! :*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s