Orasul pe care imi doresc de mult sa il vizitez

Majoritatea oamenilor viseaza sa calatoreasca cat mai mult pentru a cunoaste mai multe tari sau pur si simplu pentru relaxare. Mereu o vacanta este bine venita si daca ne si indreptam spre un loc de poveste e clar ca un vis devine realitate. Pentru a vizita orasul mult visat avem nevoie in primul rand de curaj si intai de toate sa ne dorim si sa visam pentru ca nimic nu e imposibil. In continuare gasim toate detaliile pe internet de la bilete de avion , cazare, pana la informatii despre locatia aleasa. In zilele noastre e clar mult mai usor de calatorit si mult mai rapid, mai ales cu avionul, care este clar cea mai buna metoda de transport avand in vedere rapiditatea si confortul oferit.

thumb (6) thumb (7)

thumb (8) thumb (9)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mereu mi-am dorit sa vizitez Parisul, acel oras luminat, al modei, al iubirii si nu numai. In Paris sunt cele mai frumoase povesti de iubire, este un loc de vis din punctul meu de vedere. Primul pas pe care trebuie sa il facem p0entru vacanta noastra de vis  este sa imi caut cazare iar apoi  sa imi cumpar un bilet de avion dus intors de pe Bilete Avion . Si din acel moment totul va prinde viata, pentru ca pana la data plecarii voi fi face 100 de planuri cu ce voi vizita, purta, cumpara etc.

thumb (11)

thumb (12)

 

 

 

 

 

 

Tot pe BileteAvion.ro  , gasim cele mai bune preturi pentru biletele dus intors catre Barcelona, Milano, Viena si multe alte orase frumoase. Deci tot ce ne ramane este sa ne pregatim bagajul si sa pornim curajosi in explorarea lumii. Si daca inca nu esti sigur in legatura cu destinatia aleasa eu zic sa te mai uiti pe site-ul lor si sa ti cont si de ofertele speciale poate chiar o escapada de weekend ar fi bine venita pentru tine si o persoana draga.

bilete avion

Ce oras din Europa ati vizita?  Care este locul vostru de poveste? 🙂

Advertisements

One thought on “Orasul pe care imi doresc de mult sa il vizitez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s