Citim in timpul liber

thumb (12)

 

Dupa cum scrie si mai sus viata e scurta si trebuie traita din plin cu bune si rele, iar in timpul liber pe care il avem sa incercam sa facem ce ne place, poate sa citim o carte buna. O carte care sa ne schimbe in bine, care sa ne trezeasca sentimente, care sa ne invete o lectie importanta despre viata. Fiecare dintre noi a citit macar o carte care ia ramas in minte, in care autorul s-a remarcat prin profunzimea descrierilor si actiunilor intamplate in opera sa, pe care ai vrea cu drag sa o recomanzi celor din jur si chiar tie sa o recitesti din nou.

Am citit si eu cateva carti care m-au impresionat, mereu romane de dragoste, din care stiam sigur ca voi invata o lectie importanta despre iubire, dar nu numai. M-am gandit sa aleg doua carti pe care le-am citit recent si poate va conving si pe voi sa le cititi:

cu-fiecare-zi_1_produs

 

 Romanul de dragoste o prezinta pe Coco Barrington care s-a nascut intr-o familie celebra la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producatorii de top de la Hollywood. Considerata oaia neagra a familiei, Coco prefera sa-si traiasca viata simplu, pe malul oceanului, intr-un orasel din nordul Californiei, unde are si o mica afacere iesita din comun: plimba caini. Viata ei linistita se schimba insa peste noapte, in momentul in care accepta sa aiba grija de cainele lui Jane, in locuinta acesteia din San Francisco. Aici il cunoaste pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului si prieten al lui Jane, care se ascunde de o fosta iubita geloasa. Lumea celor doi este total diferita, dar atractia dintre ei n-ar putea fi mai rapida. 

Cu fiecare zi exploreaza dragostea in toate formele ei, dezvaluindu-ne destinul a trei femei care rad, iubesc si invata sa ia viata asa cum li se ofera ea. Amuzant, sexy si captivant, romanul lui Danielle Steel este o poveste de dragoste emotionanta, provocatoare si absolut  imposibil de lasat din mana.

Va puteti comanda cartea chiar de aici: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/romance/cu-fiecare-zi-169205.html 

 

 

cincizeci-de-umbre-ale-lui-grey-fifty-shades-vol-1_1_produs

 

 

Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare.  Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.

Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Si acest roman se poate achizitiona de pe site-ul http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/erotica/cincizeci-de-umbre-ale-lui-grey-fifty-shades-vol-i-190084.html

Pe site-ul http://www.elefant.ro/carti gasiti o multime de carti care merita citite la preturi foarte bune fata de librarii si daca nu vreti sa le aveti acasa pe un raft frumos aranjate puteti citi si variantele online care le gasiti pe acelas site.  Comandand online avem mai mult timp de a citi! 🙂

Va urez spor la citit si intrebarea mea este ce romane ati recomanda celorlalti cititori? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s