Bijuteriile imi aduc primavara in garderoba

Frumoasele bijuterii de pe site-ul ByAlya ne aduc in garderoba noastra o primavara plina de culoare, viata si fericire. Cum? Prin diversitatea modelelor si prin eleganta lor care are puterea de a transforma orice tinuta simpla, intr-o aparitie superba. Alegerea bijuterilor potrivite la o tinuta iti vor aduce increderea si zambetul necesare pentru a fi observata intr-un mod placut de cei din jur, deci alege cu mare grija.

Mereu am fost atrasa de colierele statement, chiar daca sunt masive au o frumusete aparte, scot in evienta fizionomia fetei si cu siguranta atrag priviri.

   colier-big-diamondscolier-red-candy colier-emerald-flowerscolier-pink-martini

http://byalya.com/6-coliere

Colierele statement, pandantivele si chiar si cele normale sunt create din cristale, aliaj din zinc inoxidabil, pietre semipretioase si rasina, fiind combinatia perfecta pentru a rezulta adevarate minunatii.

<Colierele ALYA te poarta intr-o calatorie glam in fascinanta lume a bijuteriilor statement. Fie ca iti doresti sa iti accesorizezi o tinuta de zi sau vrei sa adaugi stralucire la cea de seara, ALYA iti propune o paleta bogata de optiuni, de la pandative, la coliere casual, de un minimalism discret si pana la coliere statement, masive la baza gatului.Cu o cromatica variata si un design spectaculos, colierele ALYA raspund celor mai rafinate gusturi si ofera acel factor wow fiecarei tinute.>

Va sugerez sa vizitati site-ul http://byalya.com/ si daca va plac (nu au cum sa nu va placa:)) ) sa va achizitionati bijuteriile pentru a fi si mai frumoase! 🙂

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s