Primavara ma imbrac de la Kurtmann

Ai intrat pe site-ul lor www.kurtmann.ro ? Au super reduceri in aceasta perioada la foarte multe haine, ocazia perfecta ca primavara asta sa ne schimbam garderoba, poate chiar si stilul daca nu suntem multumite si am vrea mai mult de la noi. Poti cumpara rochiipantalonitricouriincaltaminte si altele, semnate  Zara,  Bershka,  Stradivarius,  Lefties si  Pull&Bear  din miile de modele disponibile pe stoc.

 

0731301503f 7209143001f 8432825668f

 

Nu sunt frumoase aceste rochite? Perfecte pentru primavara asta fiind vaporoase, cu detalii finute. Fiecare model de mai sus este luat de pe site-ul http://www.kurtmann.ro si costa in jur de 70 de lei (un pret foarte bun zic eu avand in vedere ca sunt rochite de la Stradivarius si Mango) Sunt perfecte pentru o plimbare in parc sau pentru a merge in oras cu prietenele cele mai bune intr-o zi plina de soare.  Daca vezi pe site-ul lor o haina care i s-ar potrivi foarte bine unei persoane dragi tie de ce sa nu ii faci un cadou, avand in vedere preturile foarte bune si calitatea sigurat vei face pe cineva sa zambeasca.

Este mult mai usor si comod sa comandam de pe internet asa ca spor la cumparaturi , dar aveti grija la marimea aleasa! Kisses

Advertisements

5 thoughts on “Primavara ma imbrac de la Kurtmann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s