Cumparam online imbracaminte pentru sarbatori!

In fiecare an, la fiecare sarbatoare exista o vesnica mare problema.. Cu ce ne imbracam? Cum am arata mai bine? dar in acelas timp sa fim elegante dar nu indecente! Vrem sa fim frumoase mereu, sa atragem prin stilul nostru de aceea trebuie sa alegem cu grija chiar daca alegem sa petrecem sau sa mergem la biserica cu ocazia acestei Sfinte Sarbatori. :)Eu nu prea merg la biserica recunosc, dar in noaptea Invierii mereu am fost prezenta la aceasta slujba. mereu am ales o tinuta lejera , ceva mai gros avand in vedere ca este noapte si se face destul de frig afara. Mai jos am ales niste modele de rochii ce am considerat ca s-ar potrivi perfect pentru Pasti:

ImageImageImage

1.  http://www.elefant.ro/fashion/imbracaminte/rochii/rochie-cu-ciucuri-negru-17498-28.html

2.  http://www.elefant.ro/fashion/imbracaminte/rochii/rochie-trandafir-grej-6015-78.html

3.  http://www.elefant.ro/fashion/imbracaminte/rochii/rochie-love-grej-17091-78.html

Daca nu ati gasit nimic potrivit prin magazine va recomand site-ul  www.elefant.ro , unde sigurati veti gasi ceva potrivit la pret acceptabil. Elefant.ro s-a metamorfozat din librarie online in mall online pentru intreaga familie, odata cu lansarea noilor categorii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. 2014 aduce si el noutatii prin introducerea categoriei de cosmetice. Asa ca daca nu gasiti nimic potrivit de imbracat sigurat veti gasi cadouri speciale pentru cei dragi si nu numai:

ImageImageImage

De ce sa comanzi online de pe  www.elefant.ro  ?

Plata se face prin ramburs sau prin card, pentru produsele pe care le doresti, fara a te mai deplasa la o librarie. Astfel economisesti timp si bani. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. 

Sper ca va placut articolul si spor la cumparaturi ! :**

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s