Bratarile statement

Orice tinuta are nevoie de un accesoriu care sa evidentieze personalitatea si stilul nostru vestimentar. De cele mai multe ori optam pentru o simpla bratara care este comoda, dar in acelas timp de mare efect, la fel de populara ca si un inel. Se crede ca, avand ca simbol cercul, care e forma bratarii, oamenii obisnuiau sa le poarte pentru a fi protejati de ghinion si de spiritele rele, iar femeile care purtau bratari din aur sau cu pietre pretioase se stia ca fac parte dintr-o familie instarita.In ziua de azi le purtam pentru ca ne plac, sunt frumoase, le gasim in mii de variante pentru gustul fiecaruia si unele chiar au o semnificatie aparte pentru noi. ­čÖé

ImageImage

ImageImage

 

Bratarile statement pot fi elementul cheie pentru orice tinuta. De ce? Pentru ca atrag priviri (cred ca ati observat accesoriile altei persoane de cateva ori si ati fi vrut sa le aveti chiar voi?) :)) Este normal, pentru o femeie niciodata nu vor fi suficiente bijuterii si mereu vor exista altele mai frumoase, dar trebuie sa tinem pasul, de aceea trebuie sa fim atente la noile aparitii. Bratariile pot fi purtate in mii de feluri poti sa “combini bratarile punk cu cele metalice daca iti place sa adopti un stil mai┬ácasual, sau sa alegi bratarile cu perle sau pietre pentru un look elegant. Fie ca alegi sa┬ále porti separat sau una peste alta, intr-un amalgam de culori si dimensiuni, bratarile┬ástatement iti vor asigura o aparitie superba.”

O bratara poate aduce primavara unei tinute, in acest sezon, indiferent unde ai fi. O tinuta simpla accesorizata cu o bratara(bratariile) potrivita mereu va fi remarcata mai ales daca alegem dintre cele statement.

Pe site-ul http://byalya.com am gasit niste modele foarte frumoase dupa cum puteti vedea mai jos:

ImageImageImageImageImageImage

Bratarile de mai sus si multe altele le gasiti pe pagina: http://byalya.com/8-bratari . Pe langa faptul ca sunt frumoase, au si preturi accesibile , zic eu.

Sper ca va placut articolul si astept parerile voastre:*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s